* Mike:O Manhattan adlı ülkeden gelen zeki bir kızdır.Og'a çok yardım eder.O herkese saygılıdır ve yardım etmeyi sever.
* Lu:O kendini beğenmiş tipik bir kızdır.O prenses'im der.Mike'yi hiç sevmez ama bir bölümde Mike ve Og,Lu'ya şeker yapınca Lu Mike'ı sever.Mike'ı çok kıskanır.Ogla kuzendir.
* Og:Çok akıllı,zeki bir oğlandır.Her zaman birşeyler yapmakla meşguldur ama ara sıra.Mike'a yardım eder.Ara sıra onunla birşeyler yapar.Ama Lu'ya da yapar.Ama Lu'ya bazen yapmadığı için Lu sinirlenir.O yüzden Lu'ya birşey yapmak istemez.Luyla kuzendir.
* Lanselot : Lu'Nun kaplumbağasıdır.Bir kaplumbağa olmasına rağmen hızlı yürür/koşar.Lu lanselot'a kötü davranır ama lanselotu çok sever.
lanselotda iyi kalpli bir kaplumbağadır...
* Margery : sürekli yemek yapar ve onları adadakilere verir dinlemek isteyince heykel yapar og'un annesidir.Yemekleri fazla güzel değildir.
* Alfred : sürekli peşinde koşturduğu ve yakalamak istediği bir kunduz vardır.marciri'nin kocasıdır.og'un babasıdır.
* Wendel : adanın valisidir ve lu'nun babasıdır.
* Qeeks : adanın yanar dağında yaşıyordur.mike'yi hiç sevmez onun adadan gitmesini ister ve huysuzdur.aynı zamanda iyi bir büyücüdür.Her zaman gençiğinden bahseder